RÓLUNK

Ismerjen meg minket

Csapatunk tagjai pont annyira színes és változatos szektortapasztalatokkal rendelkeznek, mint partnereink. Így biztosítjuk a legtökéletesebb egyezést. Egyben azonban minden Coach kollégánk hasonlít, akkreditált kvalifikációval rendelkeznek a szakmájukban. 

A magas szakmai minőség a legerősebb értékünk!

Manapság rengeteg coachképzés van, elképesztő minőségbeli különbségekkel. Megrendelőként nehéz rálátni egy képzés szakmai hátterére, és mi úgy gondoljuk, ez nem is az Ön feladata. Minőségbiztosításunk része, hogy csak magasan képzett, professzionális Coachokkal dolgozunk együtt, hogy Önnek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk. 

Az Office Coaching rendszer alapítója Kancsalics Dóra, Kvalifikált Business Coach, Vállalkozáspszichológiai tanácsadó, Okleveles Közgazdász. 

12 évnyi nagyvállalati tapasztalatát a gyógyszeriparban, pénzügyi és logisztikai szektorban legfőképp vezetői, valamint innovációs, termékfejlesztői munkakörökben szerezte. 

A coaching területén különösen elhivatott a munkavállalók jólléte, a mentális rugalmasság, az önismeret és a kommunikáció fejlesztése iránt. 

Szenvedélyesen hisszük, hogy alapvető emberi jogunk a mentális egészség támogatásához való egyenlő hozzáférés. 

Víziónk, hogy a munkahelyeken ebben megszűnjön a különbség, és hierarchiától függetlenül mindenki azt érezze, törődnek vele, embernek látják, fontos a hangja, fontos a jólléte. Víziónk, hogy ez megkérdőjelezhetetlen alapja legyen egy 21. századi szervezet működésének, fejlődésének. 

Az ember a fontos, benne van a szervezet ereje. 

  1. Akkreditált kvalivikációval rendelkező Coach partnerek
  2.  
  3. Magas szakmai sztenderd (ICF etika szerinti működés)
  4.  
  5. Szakmai közösség összekapcsolása a munkavállalók széles körével
  6.  
  7. Minden ember és a hozzájárulása a szervezet életéhez ugyanolyan fontos